Hoe wij u helpen

Elke studio of locatie opname is voor ons bijzonder en daarom starten wij deze graag met een vrijblijvend gesprek. Bij voorkeur organiseren wij dit bij ons op kantoor waar wij onder het genot van een drankje de mogelijkheden demonstreren en vervolgens de opties voor een mooie live of opgenomen productie bespreken!

Onze studio’s zijn uitermate geschikt voor livestreaming, webinars en opname van film en video. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te boeken! Wil je meer informatie? Of even sparren over de mogelijkheden in één van de studio’s? Neem dan contact op met Maurice Gresnigt +31650086297 

1. Intake

We luisteren vooral naar de wens en behoefte en verkennen direct de mogelijke oplossingen. De input en oplossing vertalen wij naar een voorstel. Met welke informatie kunnen wij aan de slag en wat mist er nog?

Voorstel en budgetindicatie

2. Kick-off

Het projectplan werken wij verder uit naar een Plan van Aanpak. In een gezamelijke brainstorm gaan we dieper in op de inhoud, maar ook zaken als budget, planning en aanlevering. Alles om het project succesvol te maken!

Plan van Aanpak en planning

3. Concept

De weg is open voor het vormgeven van het concept. Op meerdere vlakken zal een creatieve invulling aan het design worden gegeven. Art direction, 3D, UX/UI design en de eerste stap richting development.

Concept Design document

4. Development

“Here is where the magic happens”. De afzonderlijke onderdelen van het concept worden tot leven gewekt met interactie en intelligentie. Om vervolgens na uitvoerig testen het daglicht te kunnen zien.

Testing, Beta en Alpha versie

5. Oplevering

Nog een magisch moment! Na de trialversies voldoet het product nu volledig aan de verwachting en is het klaar voor de definitieve oplevering. Een moment waarbij we je aan de hand nemen en begeleiden.

Oplevering, uitleg en instructie

6. Nazorg

We laten ons werk niet zomaar achter en houden graag contact om de tevredenheid te peilen, aanvullende wensen te horen of je bij te praten over nieuwe kansen. Van tevoren afgesproken of wanneer het uitkomt.

Koffie, thee en nieuwsgierigheid