Let's team up!

Verrijk je vakinhoud met onze virtuele oplossingen
Waarom een partnership?

Waarom partner worden?

Simpelweg omdat het veel voordelen heeft.

Bij StudioXR koesteren we onze partners! Waarom? Omdat een partner binnen een bepaald marktsegment over de inhoudelijke kennis beschikt. Samen met onze expertise zijn we in staat om vanuit deze gebundelde kracht nieuwe markten te definiëren en bedrijven te laten groeien.

Laten we samenwerken!

studioxr infographic meet

Omdat je onze tools nodig hebt om toekomstproof te zijn

Heb je een concept waarbij een virtuele oplossing de brug kan slaan naar je doelgroep? Dan worden we graag je immersive tech partner! We adviseren zowel creatief, technisch als didactisch, verhuren onze studio’s, creëren 3D digital twins en ontwikkelen diverse AR en VR toepassingen voor diverse platforms.

Omdat je dan altijd verzekerd bent van snelle en voordelige service

Soms wil je gewoon even voor de volle 100% aandacht. Voor die ene live-uitzending die tussendoor gevraagd wordt, een VR training die up-to-date gehouden dient te worden, of simpelweg omdat je begrijpt dat de inzet van virtuele leermiddelen onmisbaar zal worden. Bij ons kan dat als je partner ben van StudioXR!

Omdat je een allround specialist zoekt voor je virtuele behoefte

We zijn specialist en veelzijdig tegelijkertijd. Van creatieve en technische skills tot en met onderwijskundig advies. Van Webinars tot en met Metaverse, ons complete virtuele aanbod is vrij uniek te noemen. We zijn je One Stop Shop! Voor jou als partner altijd met de beste service en vanuit een vertrouwde en informatieveilige omgeving.

Wij werken onder andere voor