Onze studio's

Professioneel, veelzijdig en flexibel!
Lees meerContact

Maak je uitzending een succes!

Bij ons label StudioEvents kom je binnen voor veel meer dan een simpele productie. Onze persoonlijke benadering en afstemming op jouw wensen is één van de punten waar wij het afgelopen jaar veel complimenten over hebben mogen ontvangen!

Met onze state-of-the-art green screen studio en onze broadcast studio met decor, kunnen wij veelzijdige 3D virtuele-, livestream- en filmproducties leveren. Daarnaast kun je bij onze experts terecht voor advies en persoonlijke begeleiding van start tot finish. Kortom, een video productie bij Studio Events staat garant voor een ontzorgd en ontspannen event in een vertrouwde omgeving.

Of het nu gaat om ondersteuning bij het schrijven van een script, een volledig verzorgde (groene)studio productie of een masterclass in presenteren voor de camera, een samenwerking met Studio Events tilt ook jouw beleving naar het volgende niveau.

Wil je gebruik maken van een professionele studio, sparren over mogelijkheden in de verhuur, of afspraken maken voor een uitzending of videoproductie? Bel of mail ons, met daarin je wensen en ideeën. We nemen dan contact op voor het inplannen van een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarin we de wensen, kosten en planning kunnen bespreken.

We zijn gevestigd in het pand van Innovam in Nieuwegein. Centraal gelegen én met voldoende parkeermogelijkheid! Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week te boeken! Ook voor producties op locatie.

Kortom, Jouw Event, Onze Zorg!

Dé extra ruimte voor je online bijeenkomsten

Studio Decor

Presenteer je boodschap als een Pro vanuit onze state-of-the-art opnamestudio met een aanpasbaar decor! Vertel een pakkend verhaal via de autocue of betrek de kijker in je presentatie met onze chat en poll opties. Ideaal voor video opnamen, livestreams en compacte talkshow producties. Dankzij de veelzijdige productieomgeving, met meerdere presentatie monitors, camera’s en gekleurd licht, is elke gewenste productie in de stijl van je merk of organisatie te maken.

Studio Green

Think outside the ‘green’ box met de ongekende mogelijkheden van onze green screen studio. Als presentator of acteur sta je in deze gecontroleerde groene ruimte, waarbij het groen kan worden vervangen door dynamische presentaties of adembenemende digitale omgevingen. Van een PowerPoint tot en met volledige 3D virtuele studio’s waarin interactie mogelijk is. Het geeft een ongekende vrijheid die de fysieke wereld kan overstijgen met interactieve media, variërend van trainingen tot en met product lanceringen.

Laat een onuitwisbare indruk achter!

Op locatie

Onze videoproductie kan op verzoek ook op elke geweste locatie plaatsvinden.

Heb je behoefte aan een professionele film crew of cameraman op locatie? Bel ons of mail ons met je wensen en ideeën. We nemen zo spoedig mogelijk contact op voor het inplannen van een vrijblijvend oriënterend gesprek waarin we de wensen, kosten en planning kunnen bespreken.

Onze externe videoproductie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Instructiefilms
  • Bedrijfsfilms
  • Evenementen

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te boeken!