Innovatieve Studio's

Voor livestream, film en virtual reality
Onze Studio'sFilm op locatie

Alles onder één dak

Met onze state-of-the-art studio’s, bestaande uit een een greenscreen studio en studio met vast decor, kunnen wij prachige livestreams en filmproducties leveren. In de greenscreen studio kan dit zelfs via een virtuele set waarin een ‘echte’ presentator kan interacteren met digitale 3D objecten. Deze studio producten maken wij met een divers team specialisten in storyboarding, studiotechniek, editing en 3D content creatie. 

Wil je gebruik maken van een professionele studio, sparren over mogelijkheden in de verhuur, of afspraken maken voor een uitzending of videoproductie? Stuur ons een email naar info@studioxr.nl met daarin je wensen en ideeën. We nemen dan contact op voor het inplannen van een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarin we de wensen, kosten en planning kunnen bespreken.

Gebruik onze studio’s bijvoorbeeld voor:

  • Livestreaming van webinars & virtual classroom trainingen (VCT)
  • Opname van commercials, productvideo’s en explanimations
  • Live uitzendingen of opname met fysieke of virtuele opstellingen

We zijn gevestigd in het pand van Innovam in Nieuwegein. Centraal gelegen met voldoende parkeermogelijkheden! Op de derde etage hebben we 2 studio’s een vaste studio en een greenroom.

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te boeken! Ook voor producties op locatie.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Kies de vrije ruimte voor je online bijeenkomsten.

greenscreen-square

Greenscreen Studio

Denk buiten deze groene box en projecteer elk denkbare inhoud ‘over’ de groene oppervlakken. Presenteer voor een 2D achtergrond of sta middenin een volledig 3D virtuele studio, eventueel in interactie met geprojecteerde 3D digitale objecten. Verbaas je publiek!

studioxr studio1 square

Studio Eén

Presenteer je boodschap vanuit deze professionele hightech studio met regiekamer, ook voor livestreams! Geschikt voor meerdere presentatoren door gebruik van verschillende camera’s, shots en monitors voor eigen content. Met onze Autocue en kleurbare licht presenteer je als een pro!

Op locatie

Onze videoproductie kan op verzoek ook op elke geweste locatie plaatsvinden.

Heb je behoefte aan een professionele film crew of cameraman op locatie? Stuur ons een email naar info@studioxr.nl met daarin je wensen en ideeën. We nemen dan contact op voor het inplannen van een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarin we de wensen, kosten en planning kunnen bespreken.

Onze externe videoproductie bijvoorbeeld voor:

  • Instructiefilms
  • Bedrijfsfilms
  • Evenementen

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te boeken!

Meerwaarde

Onze studio’s zijn uniek in meerdere opzichten en garanderen daarmee een zorgeloze live uitzending of opname!

  • Altijd minstens één studio expert aanwezig
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week te boeken
  • Uitgebreide mogelijkheden voor live-streaming via diverse platformen 
  • Concurrerende prijzen én inclusief studio expertise!

Nodig ons of jezelf uit voor een intake en na afloop bent u op de hoogte van alle details voor uw livestream of opname.

Bereikbaar

Door onze centrale ligging in Nieuwegein zijn onze studio’s perfect bereikbaar vanuit heel Nederland. Zowel per OV als met de auto, vlakbij de grote snelwegen en met meer dan voldoende parkeergelegenheid. We zijn gevestigd in het kantoor van Innovam, verdieping 3 met de lift.

Zorgeloos

Naast de verhuur van onze studio’s kun je ook kiezen voor een one-stop-shop. Maak gebruik van onze studio-expert, producent en editor voor een zorgeloze productie. Onze professionals staan klaar om je te ondersteunen én te ontzorgen en gaan voor het mooiste resultaat!

Connected

Vanzelfsprekend beschikken wij over een stabiele internetverbinding, bedraad of wifi, om live-uitzendingen en online (samen)werken mogelijk te maken. Denk aan live inbellen, streamen naar meerdere platforms en een interactief pol of stem systeem.

Extra faciliteiten

Onze studio’s zijn uitgerust met alle benodigde tools voor de perfecte livestream of opname, zoals een goede belichting en visagie. Vanuit de regieruimten heb je de volledige controle over onze high-end studioapparatuur.

Flexibel

Elke wens willen wij graag verwezenlijken. Of het nu gaat om een strakke planning, bijzondere inhoud of begeleiding door onze professionals. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ons doel is een mooi product met een tevreden klant! 

Catering

Een lange opnamedag voor de boeg, vooraf vergaderen, lunchen of borrelen? Gelukkig hebben wij een uitstekend bedrijfsrestaurant en heerlijke gratis koffie of thee om iedereen scherp te houden. Laat ons het regelen!