3D visuals

Voor elk project een passende oplossing.
Liever AR of VR

Elk project is uniek

Inspirerende ideeën verdienen het om gedeeld te worden met de buitenwereld. Breng ze tot leven met levensechte 3D modeling; digital twins die de basis vormen in de rendering van artist impressions, 360 panorama’s of animaties, maar ook verwerkt kunnen worden in onze dynamische en interactieve XR oplossingen. Elk project heeft voor ons unieke eigenschappen die vragen om een eigen visualisatie.

Welk verhaal moet de visual gaan vertellen en welk budget is hiervoor beschikbaar? Bij StudioXR zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw visualisatievraag! Of het nu gaat om een artist-impression met heldere uitleg van een product of een volledig slimme en interactieve leeroplossing, met ons team van 3D specialisten en creatieve artists kunnen we alle kanten op. Van schematisch tot fotografisch, van statisch tot interactief. Onze kracht zit in de combinatie van goed luisteren, gedegen kennis van zaken en de beheersing van de beste 3D visualisatietools. Probeer ons uit!

Digital Twin, maak je product 3D virtueel

3D Modeling

Wij zien onszelf graag als je 3D partner. Het maken van 3D modellen van nieuwe of bestaande objecten is de basis van ons mooie werk. Deze ‘3D Digital Twins’ slijten nooit, zijn eindeloos te dupliceren en kunnen in veel van onze producten hergebruikt worden. Van statisch beeld of animatie tot en met interactieve XR oplossingen! 3D as a Service noemen wij dat.

We spelen met licht en materialiteit

Artist Impression

De perfecte foto van een niet-bestaande wereld, of in de combinatie met een foto van de bestaande wereld. Voel de sfeer en emotie in een vastgelegd verhaal.

Zie ons als fotograaf van het onbestaande

360 VR Tour

De gemakkelijk toegankelijke en alomtegenwoordige ruimtelijke VR-ervaring voor websites en Cardboards.

Laat onze visuals overtuigen en verleiden 

Animatie

En actie! Laat je ontwerp tot leven komen met een overtuigend storyboard. Voel het licht en de materialiteit terwijl je door de ruimte beweegt.

Online of press, altijd veelzijdig inzetbaar!