3D visuals

Voor elk project een passende oplossing.
Liever AR of VR

Elk project is uniek

Inspirerende ideeën verdienen het om gedeeld te worden met de buitenwereld. Breng ze tot leven met levensechte 3D modeling; digital twins die de basis vormen in de rendering van artist impressions, 360 panorama’s of animaties, maar ook verwerkt kunnen worden in onze dynamische en interactieve XR oplossingen. Elk project heeft voor ons unieke eigenschappen die vragen om een eigen visualisatie.

Welk verhaal moet de visual gaan vertellen en welk budget is hiervoor beschikbaar? Bij StudioXR zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor je visualisatievraag! Of het nu gaat om een artist-impression met heldere uitleg van een product of een volledig slimme en interactieve leeroplossing, met ons team van 3D specialisten en creatieve artists kunnen we alle kanten op. Van schematisch tot fotografisch, van statisch tot interactief. Onze kracht zit in de combinatie van goed luisteren, gedegen kennis van zaken en de beheersing van de beste 3D visualisatietools. Probeer ons uit!

Digital Twin, maak je product 3D virtueel

3D Modeling

Wij zien onszelf graag als je 3D partner. Het maken van 3D modellen van nieuwe of bestaande objecten is de basis van ons mooie werk. Deze 3D replica’s slijten nooit, zijn eindeloos te dupliceren en kunnen in veel van onze producten hergebruikt worden. Van statisch beeld of animatie tot en met interactieve XR oplossingen! 3D as a Service noemen wij dat.

We spelen met licht en materialiteit

Artist Impression

We zijn ook fotograaf van 3D werelden. Door de digitale toevoeging van licht en materialiteit aan onze 3D modellen onstaat de scene die wij naar wens in beeld kunnen vormgeven als gekaderd beeld of 360 panoramisch. Zo creeeren wij het perfecte beeld met de juiste boodschap, helder en sfeervol!

Zie ons als fotograaf van het onbestaande

360 VR Tour

Waar een artist impression een gekaderd beeld weergeeft is een 360 panorama een beeld wat rondom zichtbaar is. Door meerdere van deze 360 panoramische beelden aan elkaar te koppelen via klikbare ‘hotspots’ kan een interactieve VR tour worden gecreëerd, die evrvolgens vanuit een webbrowser te beleven is. Kortom, het ultiem toegankelijke VR medium voor op je website of in de smartphone VR-case!

Laat onze visuals overtuigen en verleiden 

Animatie

En actie! Laat de 3D scene tot leven komen met een helder script. We maken de inhoud nog begrijpelijker door de 3D objecten te bewegen, eventueel doorzichtig te maken of visueel te ondersteunen met illustraties en teksten. Animaties zijn als video breed inzetbaar en te verspreiden via diverse kanalen!

Online of press, altijd veelzijdig inzetbaar!