Augmented Reality

Voor smartphone, tablet en AR-bril.
Alles over VRMeerwaarde

Maak je product playable

Het hologram, wie kent het begrip niet van vroeger? De projectie van een digitaal object in je eigen omgeving, dat is Augmented Reality (AR). Je product, ontwerp of training is altijd en overal toonbaar. Op de tafel, op de grond of aan de wand, als maquette of op werkelijke grootte. Een unieke, interactieve en levensechte ervaring. laat de gebruiker het spelenderwijs ontdekken!

Waarom met AR?

  • Net echt. Je product al verkopen voordat het er echt is
  • Al je producten bij de hand in het formaat van smartphone, tablet of bril
  • Eindeloos veel variaties of configuraties van je product onder de knop
  • Geen dure mock-ups of meerdere fysieke producten voor een demo
  • Meetbaar en gunstige invloed op beslis-, of ontwikkelprocessen
  • Innovatief, hoge kwaliteit en een unieke ervaring
  • Je eigen app in de bekende stores

“Make it real before it comes real. Met AR kun je producten die nog in ontwikkelling zijn, al verkopen voordat het er werkelijk is.”

Altijd je product op zak

Product Configurator

De wereld van shoppen is snel aan het veranderen. De behoefte aan een persoonlijke, meedenkende, visuele en vooral leuke online shopping ervaring groeit. Maak deze shopping ervaring compleet met AR gedreven e-commerce campagnes en revolutionaire gebruikerservaring! Creëer een altijd en overal toegankelijke, interactieve en configureerbare brand-experience met AR.

Meetbaar en conversie verhogend

Training Apps

In (bedrijfs)trainingen draait het om het snel en effectief opleiden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Verbind een leerling, cursist of onboarder met de virtuele realiteit en saaie theorie wordt ineens omgezet in een fascinerende en herkenbare praktijk. Het is onderzocht en bewezen, leren gaat sneller en beter met AR. Gebruikers zijn meer betrokken bij de lesstof en de herinnering is met AR bijna gelijk aan de werkelijkheid terug te halen doordat de leerbeleving niet in het leergebied maar in het ervaar-gebied van het brein wordt opgeslagen.

Next level marketing en training

AR Manuals

AR manuals zijn het innovatieve antwoord op de vaak moeilijk te begrijpen bedrukte instructies. Een handleiding met AR projecteert een interactieve 3D laag van instructies of configuraties over het fysieke product. Het is een effectieve oplossing voor een product installatie, configuratie, probleemoplossing, regelmatig onderhoud of stapsgewijze demonstratie van het gebruik. Voorkom onnodig contact met de support afdeling of retouren door gebrek aan kennis van het product.

Maak handleidingen begrijpelijk, leuk en interactief

Virtual Studio

Projecteer jezelf in een virtuele studio en presenteer alsof je er echt bent. Met geavanceerde green screen technologie sta je in een groene ruimte, desgewenst met echte objecten. Met één of meerdere 3D tracking camera’s kan de kijkhoek ten opzichte van jezelf worden bepaald. Elk object, inclusief jezelf heeft een bepaald punt in de helder uitgelichte groene ruimte. Door de virtuele laag er nauwkeurig in te projecteren kan interactie met virtuele scenario’s plaatsvinden in een ‘live’ recording of stream.

Straal innovatie uit!

Meerwaarde

Onze AR of VR oplossingen bieden je bedrijfsprocessen toegevoegde waarde! Door het 3D virtualiseren van je product, de digital twin, ontstaan veelzijdige toepassingen voor trainingen en sales. Daarbij kan een compleet digitale wereld of een 3D digitale laag over de werkelijkheid de verschijningsvorm zijn. Op de achtergrond kunnen intelligente processen en koppelingen aan je back-end het verschil maken. Denk aan oplossingen voor:

  • Onboarding en training van personeel
  • Onderhoud & support
  • Configuratie en verkoop

Nodig ons uit voor een brainstorm van een ochtend of middag en je kent alle ins en outs voor je vraagstuk.

Efficiënt

Train je personeel met altijd up-to-date informatie en afgestemd op ieders niveau. Door koppelingen met je systemen kan informatie worden uitgewisseld en ben je op de hoogte van de prestatie, met of zonder trainer!

Flexibel

Waarom een 'vast' leertraject aanbieden als de informatie flexibel kan worden afgestemd én aangepast op het kennisniveau en de leerbehoefte. Start de training en rond de modules af in je eigen snelheid en tijd.

Fun!

Door bepaalde situaties levensecht na te bootsen is onderzocht dat men sneller en beter leert. De herinnering aan de leerstof is door de natuurlijke, intuitieve ervaring sneller op te roepen en is simpelweg fun!

Meetbaar

De virtuele aanwezigheid van mensen en producten maakt het meten en analyseren van data mogelijk. Bijvoorbeeld in het opsporen van fouten, het bepalen van scores uit trainingscenario's of het monitoren van handelingen.

Toegankelijk

Beperk jezelf niet door een tekort aan trainingsmateriaal, beschikbaarheid van ruimte, logistiek en reistijden. Door onze flexibele, online oplossingen hebben je trainers en trainees altijd en overal de toegang tot elkaar.

Veilig

Voorkom gevaarlijke situaties tijdens een fysieke training op de werkvloer. Door deze virtueel te trainen vermijd je onnodig risico en kun je door herhaling komen tot het punt waarop het risico tijdig herkend en vermeden kan worden.