Virtual Reality

Slimmer dan echt!
Alles over ARMeerwaarde

Stap in je visie!

Iedereen is bezig met de toekomst, als individu en als organisatie. Dagelijks worden vele visies gedeeld met personeel, klanten en andere belanghebbenden. Nieuwe designs en producten worden gepresenteerd, vaak via keynotes voorzien van flitsende schermpresentaties om indruk te maken. Maar welke indruk krijgt de ontvanger als de inhoud eenzijdig, 2 dimensionaal en zonder interactie gebracht wordt?

Het is onderzocht en bewezen dat men sneller en beter leert met VR. De ervaring wordt niet in het leergebied maar in het ervaar-gebied van de hersenen opgeslagen. De herinnering (retentiegraad) terughalen gaat via een lezing voor 5%, via zelf lezend leren voor 10% en via VR met 75%, bijna werkelijkheid!

Waarom met VR?

  • Het vervangt je wereld, je staat met volle aandacht 1 op 1 in je plan.
  • Het is schaalbaar in gebruiker en locatie, te ervaren met en zonder bril.
  • Het real-time toetsen van varianten onder toegewezen knoppen.
  • Game-technologie; sublieme graphics, materialiteit en belichting.
  • Het gebruik van je handen maakt interactie mogelijk met objecten.
  • Een ultiem rijke ervaring door toevoeging van haptics; tast en weerstand.

“Industry 4.0 and Metaverse. Organiseer je trainingen of events flexibel, veilig en zonder fysieke beperking in VR, altijd en overal.”

Maak online samenwerken leuk!

Innoverse

Innoverse is onze eigen metaverse. Hét online virtuele samenwerkings platform waarmee letterlijk elk ruimtelijke scenario kan worden nagebootst. Stap met je Avatar als digitale evenbeeld in elk denkbare virtuele wereld. Ontmoet anderen, spreek of chat met elkaar, volg een training of verken nieuwe producten en steden. Waar en wanneer het nodig is, zonder grenzen en met het gevoel aanwezig te zijn!

Meetbaar en conversie verhogend

VR Training

In (bedrijfs)trainingen draait het om het snel en effectief opleiden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Verbind een leerling, cursist of onboarder met de virtuele realiteit en saaie theorie wordt ineens omgezet in een fascinerende en herkenbare praktijk. Het is onderzocht en bewezen, leren gaat sneller en beter met AR. Gebruikers zijn meer betrokken bij de lesstof en de herinnering is met AR bijna gelijk aan de werkelijkheid terug te halen doordat de leerbeleving niet in het leergebied maar in het ervaar-gebied van het brein wordt opgeslagen.

Risicoloos trainen en opleiden van personeel

Virtual Showcase

Showcase je winkel of producten met de kracht van virtual reality! Onze interactieve apps bieden de klant een ​​innovatieve 3D-productervaring die de klant laat ontdekken. Heeft een product meerdere configuraties? Met een druk op de knop zijn ze allen te zien. Moet het na ontvangst nog geassembleerd worden? Vergeet lastige naslagwerken of onduidelijke filmpjes en biedt de ultieme interactieve installatie hulp. Kortom, het perfecte verlengstuk van je showroom, altijd open en bereikbaar!

Multiplatform, online of standalone, ook zonder bril

360 VR Tour

Onze online 360 VR Tour is geschikt voor elk apparaat met een browser. Afzonderlijke panorama impressies worden via positie-iconen aan elkaar gekoppeld en creëren zo de tour. Aanvullende panorama’s en bolfoto’s zijn eenvoudig op een later moment toe te voegen aan de tour. De mogelijkheid bestaat de grafische elementen vorm te geven in de huisstijl van je project. Speciaal voor smartphones is een kunststof VR-case of Cardboard een leuke aanvulling met een groot wow-effect. Onze online applicatie ondersteund het ‘split view’ speciaal voor deze VR-cases.

Laat een onuitwisbare indruk achter!

Virtual Cities

Een virtueel bezoek aan de stad! Ontdek als belanghebbende interessante bouwprojecten en ervaar het zoals het in het echt ook zichtbaar zal zijn. Maak een virtuele wandeling met anderen door de stad. Of maak als gemeente, real-estate ontwikkelaar of als architect gebruik van de heldere, realistische en interactieve weergave van VR, bijvoorbeeld voor inspraak of grootse aankondiging. Filter in een veelheid aan stedelijke (GIS) databronnen en maak ze visueel. Je stad online.

Wandel met elkaar online door bouwprojecten

Meerwaarde

Onze AR of VR oplossingen bieden je bedrijfsprocessen toegevoegde waarde! Door het 3D virtualiseren van je product, de digital twin, ontstaan veelzijdige toepassingen voor trainingen en sales. Daarbij kan een compleet digitale wereld of een 3D digitale laag over de werkelijkheid de verschijningsvorm zijn. Op de achtergrond kunnen intelligente processen en koppelingen aan je back-end het verschil maken. Denk aan oplossingen voor:

  • Onboarding en training van personeel
  • Onderhoud & support
  • Configuratie en verkoop

Nodig ons uit voor een brainstorm van een ochtend of middag en je kent alle ins en outs voor je vraagstuk.

Efficiënt

Train je personeel met altijd up-to-date informatie en afgestemd op ieders niveau. Door koppelingen met je systemen kan informatie worden uitgewisseld en ben je op de hoogte van de prestatie, met of zonder trainer!

Flexibel

Waarom een 'vast' leertraject aanbieden als de informatie flexibel kan worden afgestemd én aangepast op het kennisniveau en de leerbehoefte. Start de training en rond de modules af in je eigen snelheid en tijd.

Fun!

Door bepaalde situaties levensecht na te bootsen is onderzocht dat men sneller en beter leert. De herinnering aan de leerstof is door de natuurlijke, intuitieve ervaring sneller op te roepen en is simpelweg fun!

Meetbaar

De virtuele aanwezigheid van mensen en producten maakt het meten en analyseren van data mogelijk. Bijvoorbeeld in het opsporen van fouten, het bepalen van scores uit trainingscenario's of het monitoren van handelingen.

Toegankelijk

Beperk jezelf niet door een tekort aan trainingsmateriaal, beschikbaarheid van ruimte, logistiek en reistijden. Door onze flexibele, online oplossingen hebben je trainers en trainees altijd en overal de toegang tot elkaar.

Veilig

Voorkom gevaarlijke situaties tijdens een fysieke training op de werkvloer. Door deze virtueel te trainen vermijd je onnodig risico en kun je door herhaling komen tot het punt waarop het risico tijdig herkend en vermeden kan worden.