StudioXR

Virtuele toepassingen voor training en sales

Haal winst uit virtuele leermiddelen

StudioXR (by Innovam) ontwikkelt en produceert virtuele oplossingen, bijvoorbeeld voor technische en sales trainingen. Ons uitgangspunt is om een interactieve én intuïtieve gebruikerservaring te bieden die dicht bij de werkelijkheid staat. Dit doen wij vanuit onze opnamestudio’s en met onze XR oplossingen, de verzamelnaam voor Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) apps en experiences. Met een zeer gedreven team ontwikkelen wij gestandardiseerde én maatwerk producten. Ondanks de haast grenzeloze mogelijkheden denken wij graag na over haalbare en vooral bruikbare toepassingen in zowel beleving als functionaliteit! Bekijk de voordelen!

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar je vragen!

Flexibel en snel aanpasbare virtuele oplossingen.

innovam studioxr studios

Studio's

Met onze state-of-the-art studio’s, bestaande uit een een greenscreen studio en studio met vast decor, kunnen wij prachige livestreams en filmproducties leveren. In de greenscreen studio kan dit zelfs via een virtuele set waarin een ‘echte’ presentator kan interacteren met digitale 3D objecten. Ontdek wat onze studio’s voor je kunnen betekenen!

innovam studioxr xr

XR

StudioXR beheerst de technologie achter XR, wat staat voor Extended Reality, de verzamelterm voor AR, MR en VR. We bedenken, bouwen en implementeren mooie, slimme en vooral effectieve oplossingen voor educatie, trainingen en sales. Of het nu gaat om 3D rendering, animatie of interactieve toepassingen zoals onze AR en VR apps en het online VR platform ‘Innoverse’. Voor elke vraag zoeken wij een passend product!

Onze producten

innovam studioxr greenscreen

Greenscreen Studio

Denk buiten deze groene box en projecteer elk denkbare inhoud ‘over’ de groene oppervlakken. Presenteer voor een 2D achtergrond of sta middenin een volledig 3D virtuele studio, eventueel in interactie met geprojecteerde 3D digitale objecten. Verbaas je publiek!

innovam studioxr studio1

Studio Eén

Presenteer je boodschap vanuit deze professionele hightech studio met regiekamer, ook voor livestreams! Geschikt voor meerdere presentatoren door gebruik van verschillende camera’s, shots en monitors voor eigen content. Met onze Autocue en kleurbare licht presenteer je als een pro!

innovam studioxr vrstudio2

Virtual Studio

Projecteer jezelf in een virtuele studio en presenteer alsof je er echt bent. Met geavanceerde green screen technologie sta je in een groene ruimte, desgewenst met echte objecten. Door de virtuele laag er nauwkeurig in te projecteren kan interactie met virtuele scenario’s plaatsvinden in een ‘live’ recording of stream.

innovam studioxr ar

Augmented Reality (AR)

Met Augmented Reality (AR) projecteer je 3D virtuele objecten in je eigen omgeving én desgewenst op werkelijke schaal! Door de betrouwbare ruitmelijke scan kun je zelfs meten en berekenen. In combinatie met deze virtuele en interactieve 3D projectie ontstaat een mooi en krachtig medium wat geschikt is voor trainingen, educatie, sales, product configuratie en remote service.

innovam studioxr vr

Virtual Reality (VR)

Virtual Reality (VR) geeft je de beleving in een andere wereld te zijn. Het kan elk denkbare omgeving zijn, nagebootst of bedacht. Vanuit een persoonlijke of juist gedeelde ervaring stap je erin, via mobile, computer of vr-bril. Het ultieme medium voor prototyping, simulaties, risicovrije personeelstrainingen of product showcasing, bijvoorbeeld op een (virtuele) beurs.

studioxr vr innoverse

Innoverse

Innoverse is ons online sociale VR platform waarmee letterlijk elk ruimtelijke scenario kan worden nagebootst. Stap met je Avatar, je digitale ‘ik’ in elk denkbare virtuele wereld. Ontmoet anderen, spreek elkaar, volg een training of verken nieuwe producten. Waar en wanneer het nodig is, zonder grenzen en met het gevoel aanwezig te zijn!

innovam studioxr 3dmodel

3D modeling

Wij zien onszelf graag als je 3D partner. Het maken van 3D modellen van nieuwe of bestaande objecten is de basis van ons mooie werk. Deze 3D replica’s slijten nooit, zijn eindeloos te dupliceren en kunnen in veel van onze producten hergebruikt worden. Van statisch beeld of animatie tot en met interactieve XR oplossingen!

innovam studioxr ai

Artist Impression

We zijn ook fotograaf van 3D werelden. Door de digitale toevoeging van licht en materialiteit aan onze 3D modellen onstaat de scene die wij naar wens in beeld kunnen vormgeven als gekaderd beeld of 360 panoramisch. Zo creeeren wij het perfecte beeld met de juiste boodschap, helder en sfeervol!

innovam studioxr animatie

Animatie

En actie! Laat de 3D scene tot leven komen met een helder script. We maken de inhoud nog begrijpelijker door de 3D objecten te bewegen, eventueel doorzichtig te maken of visueel te ondersteunen met illustraties en teksten. Animaties zijn als video breed inzetbaar en te verspreiden via diverse kanalen!