merry christmas

2023… Wat. Een. Jaar!

Door Sandra De Waard
Media mbt Studio's | StudioXR
21-12-2023

2023… Wat. Een. Jaar.

StudioXR ging met vuurwerk het nieuwe jaar in. Met opdrachten voor o.a. de Gemeente Groningen en TU/E Ecomotive en TIP Europe, was de toon binnen ons nieuwe, jonge, maar enthousiaste team gelijk gezet.

Mach 5!

Onze studios en developers gingen met Mach 5 aan de slag en in een kwestie van maanden stond er een serie pracht producten op de plank bij onze klanten. We groeiden uit naar een team van 14 talenten en kunnen met trots terugkijken op een jaar van ontwikkeling, groei en innovatie. Zowel binnen als buiten Innovam zagen onze bekendheid groeien en met enige regelmaat kregen we leuke reacties terug op onze blogs op o.a. LinkedIn. Als kersje op de taart, zagen we onze Innovatieve vorm van trainen genaamd “Training 3.0” genomineerd worden voor een Automotive Innovation Award.

Een spiegel voorhouden

Misschien leest dit weg als een tekst waarin we voornamelijk op onze eigen toeter aan het blazen zijn. En misschien is dat ook wel een beetje zo. We zijn er bij StudioXR namelijk van overtuigd dat succes gevierd moet worden en om dat te kunnen doen, moet je zo nu en dan gewoon even terugkijken. Welk moment is hier beter geschikt voor dan de December feestdagen?

Een blik op de toekomst

We kijken niet alleen terug. We hebben namelijk ook behoorlijk wat in petto voor 2024. Zo committeren we komend jaar aan een grootschalig onderzoek naar het nut en gebruik van XR toepassingen binnen het (beroeps)onderwijs en technisch trainingen. Tevens willen we ervoor zorgen dat je meer kunt gaan ervaren en beleven. Zo gaan we onze Playground verder naar de voorgrond brengen zodat we actiever kunnen experimenteren met de verschillende onderdelen van Virtuele Trainingen op het gebied van o.a. virtuele elektronica en kun je kennis maken met Studio-Events, ons nieuwe platform voor professioneel studio verhuur.

Kennis Delen Als Uitgangspunt

Als team dat staat voor kennis overdracht, vinden we het belangrijk dat we niet al het moois voor onszelf houden. Daarom gaan we in 2024 ook aan de slag met het geven van cursussen die je leren hoe je kunt presenteren voor de camera, scripts moet schrijven of tot de kern van je verhaal kunt komen zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Dat belooft veel; voor ons, maar ook voor jou! We wensen je dan ook al het beste toe voor 2024.

 

Fijne feestdagen en belevenisvol nieuw jaar!
Tot snel bij StudioXR

Wil jij het ook beleven?

StudioXR nodigt je van harte uit om de mogelijkheden te komen ervaren onder het genot van een kop koffie of thee.

Dit is ook interessant

5 Redenen om 3D Objecten te Gebruiken

5 Redenen om 3D Objecten te Gebruiken

3D Animaties en objecten worden door veel mensen in een categorie voor entertainment geplaatst. Toch is het gebruik van digitale assets echt niet exclusief voor films of games. Het gebruik van Digitale/Virtuele Objecten is namelijk ook ontzettend goed voor het leuker, begrijpelijker en efficiënter maken van kennisoverdracht. Vandaag geven we je daarom een Top 5 van redenen waarom ook jij (in je bedrijf) gebruik zou moeten maken van 3D Assets om je boodschap over te brengen.

read more