studioxr blog 2401

Een Jaar van Onontdekte Mogelijkheden

Door Sandra De Waard
Media mbt Studio's | StudioXR
10-01-2024

2024: Het jaar van de Draak!

Het jaar van de draak staat symbool voor een jaar van nieuwe kansen en onontdekte mogelijkheden. Terwijl we inmiddels de eerste week van 2024 alweer achter de rug hebben, zien we de sociale media van een en ieder vollopen met voornemens, doelen en hoop. Zo ook voor ons. Voor de feestdagen reflecteerden we al kort op een jaar van groei voor ons team, en die groei zal ook dit jaar niet stilstaan!

Ervaren en Beleven

Ervaren en beleven zijn de twee sleutelwoorden die we voor 2024 centraal hebben gezet. Of het nu gaat over leermiddelen, XR toepassingen of studio presentaties; alles wat we dit jaar ondernemen staat in het teken van onderdompelen en doen. Zo gaan we een grootschalig onderzoek doen naar het nut en gebruik van XR toepassingen binnen het (beroeps)onderwijs en technische trainingen. Ook gaan we onze Playground verder naar de voorgrond brengen zodat we actiever kunnen experimenteren met de verschillende onderdelen van Virtuele Trainingen op het gebied van o.a. elektronica. Tot slot staat onze kalender vol met interessante artikelen, interviews en nieuwe, innovatie producten. Niet slecht toch?

Een Tipje van de Sluier

Over ervaren en beleven gesproken… Binnenkort kun je kennis maken met Studio-Events, ons nieuwe platform voor professioneel studio verhuur. Hierover vertellen we volgende week meer! We willen jullie natuurlijk heel graag op de hoogte houden van al het nieuws en alle ontwikkelingen die bij ons achter de schermen plaatsvinden. Dat kunnen we niet zonder jou. Zorg er dus even voor dat je ons volgt; op LinkedIn of gewoon op onze website.

Wil jij het ook beleven?

StudioXR nodigt je van harte uit om de mogelijkheden te komen ervaren onder het genot van een kop koffie of thee.

Dit is ook interessant

5 Redenen om 3D Objecten te Gebruiken

5 Redenen om 3D Objecten te Gebruiken

3D Animaties en objecten worden door veel mensen in een categorie voor entertainment geplaatst. Toch is het gebruik van digitale assets echt niet exclusief voor films of games. Het gebruik van Digitale/Virtuele Objecten is namelijk ook ontzettend goed voor het leuker, begrijpelijker en efficiënter maken van kennisoverdracht. Vandaag geven we je daarom een Top 5 van redenen waarom ook jij (in je bedrijf) gebruik zou moeten maken van 3D Assets om je boodschap over te brengen.

read more