Studio blog opening

Maatwerk, Expertise & Passie

Door Sandra De Waard
StudioXR
21-03-2023

Het is zover! De officiële lancering van StudioXR is een feit. Innovam is een team rijker en daarmee nog sterker op het gebied van leren, motiveren en mobiliteit. Van maatwerk producties tot advies met betrekking tot onderwijs- of presentatie materiaal; bij StudioXR vind je altijd een compleet product dat past bij jouw wensen.

Om een beter beeld te krijgen van wat StudioXR is, of juist wie StudioXR zijn, sprak ik met Danny Kroonen en Michael Jaggoe; de Technical- en respectievelijk Creative Leads. Wanneer we het hebben over wat het splinternieuwe team zo uniek en tegelijkertijd zo sterk maakt binnen Innovam, zijn de reacties unaniem: beide heren benadrukken met trots in de ogen dat StudioXR werkt vanuit expertise en een passie voor content en kennisoverdracht.

 

“1+1=3. StudioXR is meer dan een optelling van meetbare factoren. Het is juist de samenkomst van visies, kennis en creativiteit die de collaboratie met Innovam zo sterk maakt.”

Danny Kroonen

Technical Lead, StudioXR

Die expertise presenteert zich in de vorm van aantrekkelijke en begrijpelijke content. Om een voorbeeld te geven, omschrijft Michael haarfijn hoe dat in zijn werk gaat. De kern van StudioXR ligt volgens hem in het beeldend en virtueel overbrengen van een boodschap op een zo mooi, begrijpelijk en intuïtief mogelijke manier. Dit gebeurt zowel in 2D als 3D via stilstaand beeld, animatie, AR en VR oplossingen, LIVE-uitzendingen en video-opnames. Danny voegt hier nog aan toe dat kennisoverdracht op deze manier een digitale experience wordt; iets dat leren voor klanten leuker en vooral effectiever maakt. Elk product vindt aansluiting bij de grote diversiteit aan doelgroepen, iets dat beide heren vol overtuiging beamen.

Pionieren, aldus Michael, want de sterke drang naar innovatie stelt StudioXR in staat om voorop te lopen in de trends.

“StudioXR is feitelijk voor iedereen die open staat voor nieuwe media en wil trainen of leren op een manier waarin het zelf handelen centraal staat. Soft- of hard skills, techniek of sales, zelfstandig of met elkaar, maatwerk is de sleutel tot succes.”

Michael Jaggoe

Creative Lead, StudioXR

Nieuwe media, digitale omgevingen, virtuele studio’s… het klinkt misschien allemaal spannend en ingewikkeld, maar wanneer er gevraagd wordt voor wie StudioXR eigenlijk bedoeld is, klinkt er wederom een unaniem antwoord: “Iedereen!” Zowel Michael als Danny lachen wanneer het antwoord in koor klinkt. De toelichting zet in één klap alles in context:

“Er staat een betrokken team van enthousiaste experts klaar om aan de slag te gaan. Van intake tot concept, productie en evaluatie, StudioXR bedenkt voor iedereen, ieder team en elke klant een creatieve oplossing; out of the box en passend binnen ieder budget.”

Danny Kroonen

Technical Lead, StudioXR

Wil jij het ook beleven?

StudioXR nodigt je van harte uit om de mogelijkheden te komen ervaren onder het genot van een kop koffie of thee.

Dit is ook interessant

We Zijn Genomineerd!

We Zijn Genomineerd!

StudioXR bestaat inmiddels al een jaar en dat is een mooi moment om terug te kijken naar waar we zijn begonnen en waar we vandaag zijn beland. En die positie is niet mis, want met een nominatie voor de Automotive Innovation Awards 2024 in de categorie Duurzaamheid, zijn wij en de overkoepelende organisatie van Innovam erg trots.

read more
Talent Aan Het Woord

Talent Aan Het Woord

Stage lopen bij een multimedia bedrijf… Twee van onze Junior Talenten vertellen over wat zij belangrijk vinden bij een stage of afstudeer traject.

read more