GameJam Nina

3 Manieren Waarop StudioXR Pioniert

Door Sandra De Waard
Innovatie | Media mbt XR | XR
11-04-2024

Pionieren Als Drijvende Kracht…

Bij StudioXR staat pionieren hoog in het vaandel. Het bestuderen van nieuwe technologieën om deze in te zetten bij de ontwikkeling van onze producten, het vinden van de juiste manier om een boodschap zo goed mogelijk over te brengen: het hoort er allemaal bij. Onze werkprocessen zijn zo gestroomlijnd dat we altijd het beste kunnen bieden. Vandaag willen we je dan ook graag een kijkje achter de schermen geven en meer vertellen over ons werkproces. Want ondanks dat geen enkele chef zijn recepten weggeeft, doen wij dat wel. Daarom vandaag in 3 stappen de kracht van StudioXR in de schijnwerpers.

3
Klantgerichte Communicatie

Bij StudioXR geloven wij in de kracht van communicatie. Daarom start ieder project met een uitgebreid intake gesprek waarbij we samen met de klant verkennen welke ideeën, concepten en doelen een sleutelrol hebben in de ontwikkeling van een product. Deze communicatielijn blijft open tot aan de aflevering van het product, maar vaak zelfs ook daarna. Als klant ben je bij ons net zo belangrijk als de ideeën die uitgewerkt moeten worden. Je bent daarom altijd betrokken bij de ontwikkeling van jouw product. Daarbij checken we na afloop bij je in om te kijken hoe alles gaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

2
Toekomstbestendige Producten

Natuurlijk mag je niets minder van ons verwachten. De toekomst is onze drijvende kracht, want werken met XR applicaties betekent altijd opzoek zijn naar de nieuwste ontwikkelingen en daarmee aan de slag gaan. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een product dat toekomstbestendig is en mee kan groeien met de technieken die vandaag de leiding nemen in de evolutie van technologie. We moedigen onze 3D artists en developers structureel aan om onderzoek te blijven doen en te experimenten met nieuwe tools en gadgets. Momenteel doen we uitgebreid onderzoek naar het gebruik van VR in het onderwijs en hebben we bijvoorbeeld al een eerste verkenning gedaan met de Meta Quest 3 binnen ROC Midden-Nederland. Voorwaarts!

1
Reflectie als Roadmap voor de Toekomst

Als een project met succes is afgerond en afgeleverd is dat natuurlijk altijd een feestje waard. Verdiend, vinden wij, want na hard werk mag er ook zeker even stilgestaan worden bij het fijne gevoel van een tevreden klant. Toch maken we ook altijd plek in de agenda om te reflecteren. Wat maakte dit project zo succesvol? En hoe kunnen we dit de volgende keer nóg beter doen? Deze vragen stellen we aan onszelf, maar natuurlijk ook aan jou als klant. Op deze manier kunnen we ook in de toekomst garanderen dat we alleen de beste virtuele oplossingen kunnen bieden.

Wil Jij Ook Pionieren?

Bij StudioXR zijn we altijd opzoek naar nieuwe uitdaging en manieren om pionieren zo leuk en krachtig mogelijk te maken. Dit doen we altijd samen met onze opdrachtgevers. Ben jij benieuwd hoe wij jouw leerproces een boost kunnen geven doormiddel van virtuele technieken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

 

 

 

Wil jij het ook beleven?

StudioXR nodigt je van harte uit om de mogelijkheden te komen ervaren onder het genot van een kop koffie of thee.

Dit is ook interessant

De Kracht van XR: Toegankelijk & Behulpzaam

De Kracht van XR: Toegankelijk & Behulpzaam

Steeds vaker zien we XR-platforms terug als een krachtige tool voor het vergroten van toegankelijkheid en het verbeteren van de levenskwaliteit. Vandaag vertellen we je graag meer over 5 manieren waarop XR dit doet.

Lees meer
Visie op Leren

Visie op Leren

We houden ons niet alleen bezig met XR. Zo heeft Sandra de Waard, onze Onderwijskundig Adviseur, samen met collega’s van Innovam onze visie op leren eens onder de loep genomen. Het resultaat? Lees snel verder…

Lees meer