business women signature

Visie op Leren

Door Sandra De Waard
Innovatie | Studios | StudioXR
25-04-2024

“Vakmanschap is van groot belang in de mobiliteitsbranche en blijft dat in de toekomst. Innovam speelt een onmisbare rol in het goed op peil houden van kennis.”

Han ten Broeke

Algemeen Voorzitter BOVAG

Visie op Leren

Om alle vakmensen in de mobiliteitsbranche te kunnen ondersteunen het beste uit zichzelf te halen is de visie hoe op hoe we kennis overdragen heel belangrijk. Voor Innovam én dus ook voor ons.  
Zo houden wij, van het Innovam team StudioXR, ons ook bezig met onderwijskundige vraagstukken en heeft Sandra de Waard, onze Onderwijskundig Adviseur, samen met collega’s van Innovam onze visie op leren eens onder de loep genomen. Het resultaat? Lees snel verder… 

Toegankelijk en Kwalitatief

StudioXR en de overige Innovammers werken nauw met elkaar samen. Het is dus eigenlijk heel logisch dat we op dezelfde manier naar kennisoverdracht kijken. Het faciliteren van leerprocessen is onze core business. Leren moet in onze ogen dan ook toegankelijk en kwalitatief zijn. Wat we hiermee bedoelen is dat al onze producten, of het nu gaat over een APK-Keurmeester Training of een Webinar over het gebruik van VR-brillen in het onderwijs, aan moeten sluiten bij jouw persoonlijke manier van leren. In onze vernieuwde Visie op Leren gaan we in op hoe we daarvoor zorgen.

Een goed (onderwijs) product maak je nooit alleen, noch vanuit één taak. Toegankelijk en kwalitatief onderwijs komt voort uit vier pijlers die ervoor zorgen dat je als klant altijd alleen het beste aangeboden krijgt. Zou hebben we onze visie opgesplitst in vier onderdelen:

1
Inhoud

We vinden dat de inhoud van ons onderwijs/onze producten altijd van de hoogste kwaliteit moet zijn. Dat doen we ons aanbod hedendaags, up-to-date en compleet te houden. Zo betekent dit bijvoorbeeld voor de mobiliteitsbranche dat we voor zowel leermeesters, chefs, cursisten, etc. altijd wel iets interessants in huis hebben.

2
Uitvoering

Omdat we ervoor zorgen dat je altijd contextgericht leert en je direct contact hebt met trainers, is er altijd een les vorm die aansluit bij jouw persoonlijke manier van leren. Of je nu theoretisch, praktisch of juist gemengd aan de slag wilt, wij zorgen ervoor dat het kan; met of zonder XR-tools.

3
Trainers

Om onze inhoud en uitvoering te kunnen waarborgen zorgen wij ervoor dat je altijd les krijgt van bevoegde en goed opgeleide trainers. Ze hebben altijd de juiste kennis in huis en staan altijd voor je klaar.

4
Team

Als team voelen wij ons allemaal verantwoordelijk voor jouw leerproces, maar ook voor dat van onszelf. Wij geloven in een leven lang leren, maar dat gaat niet vanzelf. Daarom krijgen al onze collega’s tijd en mogelijkheden om zichzelf te blijven professionaliseren. Onze expertise zie jij namelijk terug in de kwaliteit van onze lessen en producten.

Samen Staan We Sterk

Zoals eerder al aangegeven, is deze visie niet alleen uitgewerkt door een teamlid van StudioXR. Het komt voort uit de gebundelde krachten met Innovam en juist vanuit die samenwerking is het iets waar wij met kracht en overtuiging voor staan. Wil jij ervaren hoe het is om te werken met een team dat toegankelijkheid en kwaliteit in het hoogste vaandel stelt? Maak dan vandaag nog een afspraak of neem een kijkje in de webshop van Innovam om te kijken welke trainingen we voor jou beshikbaar hebben!

Wil jij het ook beleven?

StudioXR nodigt je van harte uit om de mogelijkheden te komen ervaren onder het genot van een kop koffie of thee.

Dit is ook interessant

De Kracht van XR: Toegankelijk & Behulpzaam

De Kracht van XR: Toegankelijk & Behulpzaam

Steeds vaker zien we XR-platforms terug als een krachtige tool voor het vergroten van toegankelijkheid en het verbeteren van de levenskwaliteit. Vandaag vertellen we je graag meer over 5 manieren waarop XR dit doet.

Lees meer